Broadway 700x200

Being a leadership professional

Showtime!

Leiderschaps-theorieën, management-modellen: allemaal waardevolle kennis - maar onvoldoende om effect te hebben in je organisatie. Het grote verschil maak je op 'het podium': in de interactie met je team, je klanten, je stakeholders.

Onlangs faciliteerde ik een managementconferentie over dit thema. Eén van de inspiratiebronnen was Marshall Goldsmith (USA), een internationaal bekende management-coach (Fortune500) en auteur van management boeken.

Check zijn video (3:33min) over 'being a leadership professional' en een treffende vergelijking met de professionele theaters op Broadway.

Marshall Goldsmith

Wat leiders kunnen leren van artiesten….

Marshall Goldsmith is oa geïnspireerd door de grote theaters op Broadway, New York. Zijn boodschap aan leiders: be positive, upbeat and professional, night after night after night. Neem daarbij een voorbeeld aan de professionele artiesten op Broadway, en realiseer je de kracht van jouw eigen voorbeeldgedrag. Iedere dag weer. Zoals Goldsmith stelt: every day is Showtime....That's not being a phoney, that's being a Leadership professional...

Showtime is onderdeel van Uitvoering, één van de vijf elementen die ik met Business Harmonics gebruik voor het versnellen van teamresultaten en het daarbij benodigde leiderschap. Mijn aanpak is gebaseerd op wijze lessen uit de muziek. Stuk-voor-stuk vertaald naar concrete tips, acties en checklists, die je direct kunt toepassen in je team.

Meer weten? Bekijk de mogelijkheden voor jouw organisatie. Of bel voor een vrijblijvend oriënterend gesprek 06 4231 3333.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.