Tips voor snellere teamresultaten

Ook jouw team kan met plezier snel meer resultaat bereiken. Business Harmonics gebruikt daarbij een unieke mix van management practices en creatieve interventies. Deze White Paper (22 pagina's) leert je hoe je dat kunt doen aan de hand van muzikaal vakmanschap. Vraag hem hieronder aan en je ontvangt de link.

Razendsnel resultaat met je team
De verrassend effectieve aanpak voor een betere teamperformance

Deze white paper leert je geen muziek maken, maar bevat 5 effectieve 'muzikale' tips die je direct kunt toepassen in jouw team. Compleet met acties en checklists. Voor een betere performance en een sneller resultaat!

 

hardcoverjacket_747x1076-1

Na je aanmelding ontvang je de White Paper en houden wij je voortaan op de hoogte van nieuws van Business Harmonics. Je kunt je op ieder moment eenvoudig uitschrijven voor de nieuwsbrief.

NB: bestaande abonnees van Business Harmonics krijgen de White Paper via de nieuwsbrief. Ben je de nieuwsbrief kwijt? Stuur dan een bericht.

Acties, checklists en meer

De White Paper behandelt de volgende aspecten die impact hebben op de snelheid en het resultaat van jouw team:

  1. Leiderschap
  2. Visie
  3. Onderstroom
  4. Organisatie
  5. Uitvoering

De White Paper bevat tips, concrete acties, stappenplannen en checklists voor ieder van deze vijf aspecten. Praktisch en direct toepasbaar. 

Je leert hoe je deze vijf aspecten effectief kunt beïnvloeden, met aandacht voor de boven- én de onderstroom - in jouw team!

Een klein voorproefje

De volgende muzikanten hebben alvast wat wijze lessen uit de muziek voor je. Lees in de White Paper hoe je deze eenvoudig in de praktijk kunt brengen.

Sonny Boy 207

Sonny Boy Williamson II:

Formuleer een inspirerende visie

Een heldere visie op wat jullie willen bereiken en hoe jullie dit als team samen gaan doen, is cruciaal voor beter en sneller resultaat. Jij kunt dit beïnvloeden. Lees er meer over in de White Paper.

Fred 207

Mississippi Fred McDowell:

Ruim obstakels uit de weg

Als iedereen nou maar meewerkte, was er geen probleem. Maar ja, ze (management, beleidsmakers, leveranciers, teamleden, ICT, etcetera) werken niet echt mee. Maar als je zulke obstakels opruimt, win je aan snelheid. Lees er meer over in de White Paper.

Charlie

Charlie Watts:

Organiseer een stevig ritme

Hoeveel tijd is jouw team kwijt omdat zaken niet goed geregeld zijn? Hoeveel rework, correcties en overbodige onduidelijkheid halen steeds de vaart eruit? Je kunt op dat gebied enorm veel snelheid winnen. Lees er meer over in de White Paper.

Nog meer resultaat?

Bovenstaande tips zijn simpel maar niet altijd eenvoudig. Belangrijkste is dat je ermee aan de slag gaat.

Ik kan je helpen dit te versnellen via trainingen, workshops en trajecten. Die zorgen voor razendsnel resultaat, met plezier. Click hier voor mijn aanbod.

Testimonials

Via trainingen, workshops en trajecten hebben klanten razendsnel resultaat geboekt: zie enkele resultaten en aanbevelingen.