Jervis Groeneveld (1959)

Wat personalia

Jervis en Owie in de auto

Geboren in Den Haag, opgegroeid in Varese (Italië) en Beverwijk, studie (HEAO) in Amsterdam. Na een lange Amsterdamse periode en enkele omzwervingen uiteindelijk in 2010 neergestreken in Haarlem (prachtstad!). 

Genietend van een heerlijke familie en een fantastische relatie met Joan.

Gek op (blues)muziek, vrienden, lekker eten, strakke swing en vooral gek op 'possibilizers': mensen, vaak in teams, met een onwrikbaar geloof in mogelijkheden.

Speels vakmanschap

Mijn jaarlijkse 'goede voornemens' formuleer ik meestal als een persoonlijk motto. Noem het een missie-statement, of een zelf opgelegde meetlat. Een 'speelse vakman' is dit jaar mijn motto, en daar sta ik voor.

Speels vakmanschap kan ik in alle gebieden van mijn leven toepassen. Bij iedere uitdaging vraag ik mij af: wat zou een speelse vakman doen? Werkt prima, probeer hem gerust eens uit.

Specialismen

In de afgelopen 25 jaar heb ik mij zakelijk gespecialiseerd in:
  • Projectmanagement
  • Teamperformance
  • Creativiteit en Innovatie
  • Interim management
  • Verandermanagement
  • Teamcoaching
  • Leiderschapsontwikkeling
Zie voor een overzicht van mijn ervaring ook mijn LinkedIn-profiel. Ik heb samengewerkt met een groot aantal (corporate) organisaties en trainingsinstitituten. Klik hier voor een overzicht.

Aanbeveling

Patricia Gielis - HR Director ABN AMRO Bank (2015):

"Jervis heeft zijn passie voor muziek gecombineerd met veranderkunde. Met deze combinatie is hij in staat in korte tijd met -grote- groepen mensen een energie op te wekken die leidt tot samenspel en een "just do it" mentaliteit.

In de context van hiërarchie, regels en processen laat Jervis zien hoe medewerkers hun eigen ritme kunnen blijven vinden. En hoe dit op zijn plaats valt als organisaties veranderen. Een mooie en energievolle ervaring waarbij het plezier af te lezen is van de gezichten van de deelnemers en, niet in de laatste plaats, van Jervis zelf!" 

Voor meer aanbevelingen, klik hier.